ua en ru

Під Києвом підприємець застрелив грабіжника, що увірвався в будинок

Під Києвом підприємець застрелив грабіжника, що увірвався в будинок Фото: грабіжники розбили вікно, щоб проникнути в будинок

Група невідомих в масках здійснила розбійний напад на сім'ю підприємців

В Сухолуччі Київської області підприємець застрелив грабіжника, що увірвався в будинок, поліція затримала трьох озброєних зловмисників. Про це йдеться в повідомленні поліції Київської області.

Повідомляється, що напередодні невідомі в масках розбили вікна і увірвалися в будинок приватних підприємців в Сухолуччі. У нападників при собі були огнепальна і холодна зброя, а також лом. Вони напали на 40-річну жінку, яка на кухні першого поверху мила посуд, били її з вимогою віддати гроші та коштовності.

"Почувши крик матері, 11-річна донька відразу ж розбудила батька, який відпочивав у кімнаті на другому поверсі будинку. Чоловік схопив свій зареєстрований мисливський карабін і, спускаючись вниз по сходах на допомогу дружині, зробив попереджувальний постріл. Зловмисники одразу кинулися навтьоки. Один з них залишився і продовжував фізичне насильство над жінкою. Не розгубившись, 43-річний господар вистрілив у нападника. Від отриманого вогнепального поранення злочинець помер на місці. Ним виявився 40-річний безробітний неодноразово судимий житель Сумської області", - йдеться в повідомленні.

За словами начальника поліції Київської області Дмитра Ценова, на території району було введено оперативний план "Перехоплення", протягом години розшукали і затримали у лісопосадці двох підозрюваних, які намагалися сховатися. Ще одного грабіжника на Daewoo Lanos, затримала група реагування патрульної поліції. З машини вилучили пістолет, ножі, радіостанції та лом.

Також повідомляється, що троє затриманих є громадянами Росії, їх перевіряють на причетність до розбійних нападів, скоєних на території області та в інших регіонах держави. Ще один підозрюваний оголошений у розшук.

altaltaltalt

Фото: під Києвом затримали трьох грабіжників з Росії

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на Чоколівському бульварі конфлікт закінчився стріляниною.