ua en ru

У Києві в четвер обмежать рух по Московському мосту

У Києві в четвер обмежать рух по Московському мосту Фото: Московський міст у Києві (wikipedia.org/Вальдимар)

Обмеження пов'язане з виконанням робіт по ремонту деформаційного шва на Московському мосту через річку Дніпро

Протягом 7 годин в четвер, 16 листопада, у Києві буде обмежено рух у першій смузі руху по Московському мосту, що з'єднує правий берег столиці із масивами Троєщина, Райдужний та Воскресенка. Про це повідомляє комунальна корпорація "Київавтодор" на своїй сторінці у Facebook.

"Із 11:00 год. до 18:00 год. 16.11.2017 у зв’язку з виконанням робіт з ремонту деформаційного шва на Московському мосту через річку Дніпро буде обмежено рух транспорту у першій смузі руху у напрямку станції метро "Петрівка". "Київатодор" просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей", - зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, раніше обмеження руху на Московському мосту "Київатодор" встановлював в суботу, 11 листопада. Всього за листопад обмеження руху по мосту встановлювали 4 рази і всі вони були пов'язані з виконанням різних ремонтних робіт.

Додамо, що сьогодні, 15 листопада 2017 року, Кабінет міністрів України на засіданні розгляне внесення змін в Правила дорожнього руху (ПДР). Доповідачем законопроекту виступить міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.