ua en ru

У Києві автомобіль збив патрульного, який перевіряв документи

У Києві автомобіль збив патрульного, який перевіряв документи Фото: авто збило патрульного у Києві (facebook.com/dtp.kiev.ua)

Поліцейський шпиталізований із закритою черепно-мозковою травмою

У Києві на Оболоні автомобіль Skoda збив патрульного поліцейського, який перевіряв документи у водія Mercedes. Про це повідомило dtp.kiev.ua.

Зі слів очевидців, автомобіль Mercedes Vito рухався вулицею Богатирською у бік станції метро "Почайна" (колишня "Петрівка"), його зупинив екіпаж патрульної поліції в районі заводу "Оболонь".

"Під час перевірки документів у цьому ж напрямку їхала Skoda Octavia. З невідомих причин водій-жінка зачепила прочинені двері Vito і збила патрульного. Від удару двері машини вивернуло у зворотний бік, а поліцейський впав і отримав травми", - повідомив ресурс.

До прибуття швидкої потерпілому надали першу допомогу колеги і очевидці. Поліцейський госпіталізований в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою та травмою руки.

На місці працюють екіпажі патрульної поліції, очікують слідчо-оперативну групу.

у Києві на Оболоні жінка на Skoda збила патрульного, який перевіряв документи у водія Mercedes За словами очевидців,...

Опубліковано dtp.kiev.ua 5 травня 2018 р.

Нагадаємо, 5 травня у Києві на Окружній дорозі сталася дорожньо-транспортна пригода, з автомобілем таксі компанії Über і автомобілем Skoda Octavia, одна людина загинула, п'ятеро постраждали.