ua en ru

У Києві на автомобіль чиновника прикріпили гранату

У Києві на автомобіль чиновника прикріпили гранату Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Києві на автомобіль чиновника невідомий прикріпив гранату. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Як зазначається, подія сталася вчора ввечері, 18 грудня 2017 року, до поліції звернувся 43-річний заступник директора департаменту ПАТ, який повідомив, що у снігу на передньому склі власного авто він виявив предмет, схожий на гранату.

"Небезпечну знахідку вилучили вибухотехніки. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення особи, яка прикріпила боєприпаси до двірника іномарки", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, чоловік залишив машину на вулиці Саксаганського, а коли повернувся, помітив на автомобілі боєприпас. Вибухотехніки встановили, що виявлений боєприпас- граната РГД-5.

Наразі за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У Києві на автомобіль чиновника прикріпили гранатуУ Києві на автомобіль чиновника прикріпили гранатуУ Києві на автомобіль чиновника прикріпили гранату

Фото: місце події (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві 17 грудня 2017 року на вулиці Маршала Якубовського в приміщенні прийому вторинної сировини пролунав вибух, унаслідок якого постраждала одна людина.