ua en ru

У Києві активісти блокують консульство РФ на Печерську

У Києві активісти блокують консульство РФ на Печерську Фото: пікет консульства РФ у Києві (РБК-Україна)

Участь у пікеті бере понад 60 осіб

У Києві в день виборів президента Росії в неділю, 18 березня, праві активісти влаштували пікет біля консульства Російської Федерації (РФ), що по вул. Добровольчих батальйонів на Печерську. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Акція "Народне припинення дипломатичних стосунків з агресором" відбувається за ініціативи Добровольчого Руху ОУН, Комітету визволення політв’язнів, Чорного Комітету, Коаліції учасників Помаранчевої революції та низки інших організацій.

Участь у пікеті бере понад 60 осіб. Окремі активісти принесли з обой яйця, щоб закидати будівлю консульства.

У Києві активісти блокують консульство РФ на ПечерськуУ Києві активісти блокують консульство РФ на ПечерськуУ Києві активісти блокують консульство РФ на ПечерськуУ Києві активісти блокують консульство РФ на ПечерськуУ Києві активісти блокують консульство РФ на ПечерськуУ Києві активісти блокують консульство РФ на ПечерськуУ Києві активісти блокують консульство РФ на ПечерськуУ Києві активісти блокують консульство РФ на Печерську

Фото: пікет консульства РФ у Києві (РБК-Україна)

Нагадаємо, сьогодні, 18 березня 2018 року, в центрі Києва перекрито рух в зв’язку із проведенням низки масових заходів. Зокрема, на Повітрофлотському проспекті відбувається блокування посольства РФ в Україні.

Також під посольством Російської Федерації у Києві перекрито Повітрофлотський проспект. Силовики збудували металеві загородження, під якими свій пікет розгорнули представники "Національного корпусу", ВО "Свобода" та інших організацій.