ua en ru

У Києві 5 жовтня очікуються заморозки

У Києві 5 жовтня очікуються заморозки Ілюстративне фото (pixabay.com)

Крім того, завтра у Києві очікується невеликий дощ

У Києві вночі 5 жовтня 2018 року очікуються заморозки. Про це повідмоляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

Як зазначається, вночі 5 жовтня у столиці, за даними синоптиків, очікуються заморозки на поверхні ґрунту до 0-5 градусів.

Крім того, завтра у Києві очікується невеликий дощ, вітер до 12 м/с. Вночі очікується до 10 градусів тепла, вдень - до +15.

"4-5 жовтня очікується мінлива хмарність без опадів. Лише вдень 4 жовтня місцями невеликий дощ. Вітер північно-західний та західний, 4 жовтня 7-12 м/с, 5 жовтня 3-8 м/с. Температура вночі 4 жовтня 6-8 градусів тепла, 5 жовтня 2-4 градуси тепла; температура вдень 12-14 градусів тепла", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що завтра в Україні очікуються дощі. Крім того, за даними синоптиків, 3 жовтня в Україні очікується сильний вітер, а на високогір'ї Карпат очікується невеликий дощ з мокрим снігом, температура протягом доби 1-4 градуси тепла, а 5 жовтня - заморозки.