ua en ru

Синоптики попереджають про заморозки та сильний вітер в Україні

Синоптики попереджають про заморозки та сильний вітер в Україні Ілюстративне фото (pixabay.com)

Заморозки в Україні очікуються вночі 5 жовтня

В Україні очікується погіршення погодних умов. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, сильні пориви вітру, до 20 м/с, за даними синоптиків, очікуються на заході України 3 жовтня. Крім того, повідомляється, що в Україні вночі 5 жовтня, крім крайнього півдня, на поверхні ґрунту, а в західних областях місцями і в повітрі очікуються заморозки 0-5 градусів.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Україні, 2-4 жовтня, у деяких областях утримається надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Зазначимо, сьогодні, 2 жовтня 2018 року, на всій території України сонячно і без опадів, температура повітря прогріється до +20. Зокрема, на заході України температура повітря прогріється до +17, на півночі та в центральних областях - до +17, у східних регіонах - до +20, на півдні - до +20.

Додамо, за даними синоптиків, у середу, 3 жовтня у багатьох регіонах України пройде дощ, а температура повітря опуститься на кілька градусів.