ua en ru

У Києві понад 30 шкіл відновили навчання після карантину

У Києві понад 30 шкіл відновили навчання після карантину Фото: карантин завершено у 34 школах Києва (УНІАН)

У Києві після карантину 32 школи відновили навчання повністю, ще дві - покласово

У Києві після карантину відновили освітній процес 34 школи міста. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає прес-служба КМДА.

Зокрема, 32 школи відновили навчання повністю, ще дві - покласово. Ще у 173 школах наразі навчання призупинено повністю та у 36 - покласово.

"Найбільша кількість відсутніх через захворюваність на грип і ГРВІ спостерігається у Шевченківському (закрито 31 школу) та Оболонському (закрито 22 школи повністю та 2 покласово) районах. Найменша кількість шкіл, де призупинено навчальний процес, у Дніпровському районі (закрито 8 шкіл повністю та 10 покласово)", - розповів Поворозник.

За його словами, ще станом на понеділок, 19 лютого, навчальний процес було призупинено у 205 школах повністю та у 28 - покласово.

"Упевнений, що при дотриманні рекомендацій медиків щодо лікування та забезпеченні відповідних санітарних умов під час епідемічного сезону, пік захворюваності буде пройдено, і всі навчальні заклади повернуться до роботи у звичному режимі", - сказав Поворозник.

Нагадаємо, 19 лютого повідомлялося, що у Сумах через спалах гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ) оголосили частковий карантин в школах. Навчання припинено у 7 школах.