ua en ru

Київ скували пробки

Київ скували пробки Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Ускладнено рух переважно на правому березі Києва

Пробки в Києві у середу, 18 вересня, утворилися переважно на правому березі столиці. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Google maps.

Так, станом на 16:06 ускладнено рух на бульварах Тараса Шевченка та Дружби народів, на вулиці Хрещатик, Мечникова, Богдана Хмельницького, Басейній, Великій Васильківській, проспеках Валерія Лобановського і Перемоги (в районі метро "Шулявська").

Київ скували пробкиФото: пробки на правому березі столиці (Google maps)

Також затори спостерігаються на вул. Набережно-Хрещатицькій, Костянтинівської, Богатирській, Мінському проспекті, вул. Іллєнка, Великій Житомирській і Набережному шосе (в районі мосту Метро). Ускладнено рух також біля станцій метро "Хрещатик", "Золоті Ворота", "Майдан Незалежності", "Палац Спорту", "Лук'янівська", "Гідропарк".

Крім того, в столиці перекрили міст Метро через загрозу вибуху. Таким чином, поліція повністю обмежила рух на мосту, через що на Набережно-Хрещатицькій і Броварському проспекті утворилися масштабні пробки.

На лівому березі столиці ускладнено рух автомобілів на Броварському проспекті (в районі метро "Лівобережна"), частково на Дніпровській набережній, проспекті Юрія Гагаріна і біля Дарницької площі.

Київ скували пробки

Фото: пробки на лівому березі Києва (Google maps)

Нагадаємо, раніше Управління з питань цивільного захисту КМДА закликало жителів Києва бути обережними, оскільки на 19 вересня оголошено штормове попередження.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що погода в Києві 19 вересня погіршиться, очікуються дощі та поривчастий вітер, температура до +6 градусів.