ua en ru

Київ сьогодні накрила гроза, а в області випадав град

Київ сьогодні накрила гроза, а в області випадав град Фото: Київ і область накрила негода, місцями випадав град (УНІАН)
Автор: Юлия Струк

На вихідні оголосили штормове попередження у північних, центральних та південних областях України. У Київській області сьогодні випадав град та була злива.

Про це свідчать опубліковані у мережі Facebook відео місцевих жителів.

Град 2021р

Posted by Kolyan Kolyanich on Saturday, June 26, 2021

Зокрема, у Бобриці під Києвом йшов град до 5 см в діаметрі.

Под Киевом, Бобрица, валит град до 5 см в диаметре: даже если вы очень сознательный гражданин, может испортить имущество и даже нанести вред здоровью. В настоящее время циклон приближается к Киеву, будьте внимательны. Бобрица это за Белогородкой где все время все горит. 10 км от Окружной. Надеемся, часть града потеряется по дороге в столицу.

Posted by dtp.kiev.ua on Saturday, June 26, 2021

"Навіть якщо ви дуже свідомий громадянин, може зіпсувати майно і навіть завдати шкоди здоров'ю. В даний час циклон наближається до Києва, будьте уважні. Бобриця це за Білогородкою, 10 км від Окружної", - пише паблік dtp.kiev.ua.

У Переяславі також випав град.

Спеку замінили злива й град: погода в Переяславі дивує жителів

Posted by Інформатор Переяслав on Saturday, June 26, 2021

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій попереджали, що у неділю у північних, центральних та південних областях місцями сильні зливи. Також вдень в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

Зазначимо, на вихідних (26-28 червня) майже по всій території очікуються дощі, подекуди - з грозами. З понеділка на українців чекає зниження температури повітря.