ua en ru

КМДА веде переговори з КОДА для виділення площ під нові кладовища, – Попов

Київська міська держадміністрація (КМДА) веде переговори з Київською облдержадміністрацією та КБ "Антонов" для виділення площ під нові кладовища. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова КМДА Олександр Попов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Нам просто треба відкрити нові кладовища, ми цим займаємось, щоб у нас не було дефіциту місць для поховання, бо він сьогодні є, на жаль, в Києві. У нас активно ведуться переговори з КБ "Актонов", з Київською облдержадміністрацією про надання додаткових площ для поховання, тоді у нас навіть не буде основи для того, щоб були якісь корупційні приклади", - розповів Попов.

За його словами, брати кошти за виділення місця для поховання недопустимо.

"Якщо ви стверджуєте, що там є оплата за місце коштів, то скажіть мені, завтра ця людина сяде в тюрму, бо це принципове питання, це просто принципове питання, перед людьми, перед киянами, за це не можна брати кошти. Те, що там є якісь стосунки з копальниками наприклад чи ще з кимось у киян, то це окрема справа, але це не може бути системно і це в жодному випадку не можна допустити", - зазначив Попов.

Читайте також: Попов хоче отримати з земельних аукціонів близько 150 млн грн на розвиток інфраструктури