ua en ru

КМДА: В Києві до 1 лютого 2012 р. всі станції кільцевої електрички обладнають підйомниками

В Києві до 1 лютого наступного року всі станції кільцевої міської електрички обладнають підйомниками для людей з особливими потребами. Про це сказав голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов під час інспекційної поїздки, повідомляє прес-служба КМДА.

"Міська електричка почала працювати для того, щоб кожен киянин мав змогу швидко та зручно дістатися до місця призначення. Ми повинні врахувати усі побажання та зауваження, які надходять до нас. Особливо це стосується пенсіонерів та людей з особливими потребами. Потрібно як найшвидше облаштувати платформи підйомниками", - зазначив Олександр Попов.
Окрім того, голова Київської міської державної адміністрації наголосив, що в кожному вагоні необхідно передбачити пандуси для того, щоб людям із обмеженими фізичними можливостями було легше потрапити до електрички.
Також Олександр Попов висловив обурення тим, чому це питання не було вирішено ще до запуску електрички.
"Не розумію, хіба для того, щоб покращити умови перевезення необхідна моя особиста вказівка? Це ж ваша робота. Вирішуйте ці питання", - сказав він, звертаючись до директора КП "Київпастранс" Миколи Ламбуцького.