ua en ru

КМДА затвердила "Київхліб" переможцем конкурсу щодо створення об'єктів роздрібної торгівлі хлібом

КМДА затвердила "Київхліб" переможцем конкурсу щодо створення об'єктів роздрібної торгівлі хлібом

Київська міська державна адміністрація затвердила ПАТ "Київхліб" переможцем конкурсу щодо створення об'єктів роздрібної торгівлі хлібом. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Публічне акціонерне товариство "Київхліб" затверджено переможцем конкурсу по залученню інвестора до створення об'єктів роздрібної торгівлі хлібом і хлібобулочними продуктами, що користуються найвищим споживчим попитом у Києві. Відповідне розпорядження КМДА підписав Київський міський голова Віталій Кличко", - йдеться в повідомленні.

Згідно з документом, департаменту економіки та інвестицій КМДА доручено укласти відповідний інвестиційний договір з переможцем конкурсу та замовником здійснення заходів - департаментом промисловості та розвитку підприємництва.

Передбачається, що реалізація розпорядження дозволить на три роки зафіксувати ціни на хліб та хлібобулочні вироби, які користуються споживчим попитом у столиці.

Нагадаємо, сьогодні голова наглядової ради "Київхліба" Андрій Коломійченко заявив, що бюджет Києва в 2014 р. недоотримав понад 2,4 млн грн через незатверджені результати конкурсу по створенню об'єктів роздрібної торгівлі хлібом. За його словами, в листопаді "Київхліб" виграв інвестиційний конкурс по створенню об'єктів роздрібної торгівлі хлібом і хлібобулочними виробами, однак його результати досі не були затверджені розпорядженням Київського міського голови.