ua en ru

У КМДА повідомили подробиці обвалу пішохідного моста

У КМДА повідомили подробиці обвалу пішохідного моста Ілюстративне фото (РБК-Україна)

У КМДА зазначили, що пішохідний міст на Труханів острів безпечний для пішоходів

У Київській міській державній адміністрації (КМДА) повідомили подробиці обвалу пішохідного моста на Труханів острів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу КМДА.

Зазначається, що вжито заходи щодо убезпечення руху пішоходів мостом та йде підготовка технічного завдання на розробку першочергових дій із відновлення конструкцій мосту.

"За результатами огляду виявлено, що відбулося падіння залізобетонних конструкцій (противажелів) на опорі № 3 (прогін 2-3, не судноплавний)", - повідомили у КМДА.

Як зазначається, парковий пішохідний міст на Труханів острів безпечний для пішоходів, споруда під наглядом фахівців "Київавтошляхміст".

Нагадаємо, сьогодні у Києві частина бетонної конструкції Пішохідного моста, який з'єднує правий берег з Трухановим островом, обрушилася.

Як повідомляло РБК-Україна, на новому пішохідно-велосипедному мосту, який більш відомий як "міст Кличка", тріснуло бічне скло, яке було захистом і певною страховкою після поручнів. Територію навколо тріщини обгородили.

Раніше повідомлялося, що на шляхопроводі на Осокорках у Києві впали шматки штукатурки і впали на проїжджаючий автомобіль.