ua en ru

КМДА просить комісію Київради дозволити розміщення міського центру "Єдиний офіс" у нежитлових приміщеннях по вул. Хрещатик

Київська міська державна адміністрація (КМДА) просить комісію Київради з питань власності дозволити розміщення міського центру "Єдиний офіс" головного управління з питань регуляторної політики та підприємництва в нежилих приміщеннях по вул. Хрещатик 10-А, 10-Б, 10-В. З таким проханням до членів комісії звернувся начальник головного управління комунальної власності при КМДА Дмитро Парфененко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Вчора ми отримали доручення керівництва КМДА щодо розміщення міського центру "Єдиний офіс" головного управління з питань регуляторної політики та підприємництва в приміщеннях нежитлових будівель по вул. Хрещатик 10, літери А, Б, В. Пропонується закріпити за ним на праві оперативного управління за головним управлінням з регуляторної політики частину приміщення нежитлового по вул. Хрещатик 10-А - 504 кв. м, частину приміщення нежитлової будівлі по вул. Хрещатик 10-Б - 779 кв. м і ще по вул. Хрещатик 10-В - 261 кв. м", - заявив Д.Парфененко.
Він пояснив, що на сьогоднішній день ці приміщення знаходяться на балансі комунального підприємства "Київжитлоспецексплуатація".
Як зазначив голова комісії з питань власності при Київраді Володимир Дейнега, це питання буде повторно розглядатися на наступному засіданні комісії 17 березня, коли буде готовий відповідний проект рішення.