ua en ru

КМДА попереджає киян про ожеледицю на дорогах 13 лютого

КМДА попереджає киян про ожеледицю на дорогах 13 лютого Фото: КМДА попереджає киян про ожеледицю на дорогах

КМДА попереджає про погіршення погодних умов

Київська міська державна адміністрація (КМДА) попереджає киян про ожеледицю на дорогах завтра, 13 лютого 2016 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

"Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА попереджає киян про погіршення погодних умов та закликає водіїв бути обережними на автошляхах столиці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за прогнозом Українського гідрометцентру, у суботу, 13 лютого, у столиці хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, температура вночі 1-3 морозу, вдень 2-4 тепла.

"14-15 лютого у Києві буде хмарно з проясненнями. Зокрема, 14 лютого очікується вночі помірний, вдень невеликий дощ (місцями з мокрим снігом).

Температура вночі 1-3 тепла, вдень 3-5 тепла. 15 лютого істотних опадів не очікується. Температура вночі 0-2 тепла, вдень 8-10, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний та південний, 7-12 м/с", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, завтра, 13 лютого 2016 року, в Україні очікуються дощі, лише в західному, північному і місцями в центральному регіоні без опадів, температура вдень від +3 до +11.