ua en ru

КМДА запропонувала підприємцям перенести мітинг на Контрактову площу

Київська міська державна адміністрація пропонує перенести мітинг на інші площі - наприклад, на площу імені Лесі Українки чи Контрактову. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Пузанов на зустрічі з представниками організаторів акції протесту підприємців, що відбувається на Майдані Незалежності.
Заступник голови КМДА запевнив присутніх підприємців, що столична влада завжди йде назустріч підприємцям міста і готова вислухати та врахувати їхні пропозиції щодо співпраці малого та середнього бізнесу Києва з міськдержадміністрацією.
Як зазначив О.Пузанов, міська влада жодним чином не намагається обмежити права громадян на мирні зібрання, навпаки - хоче всебічно сприяти учасникам реалізувати право на висловлювання своєї громадянської позиції. При цьому заходи, організовані представниками малого та середнього бізнесу в центрі Києва, не мають перешкоджати міській владі забезпечувати повноцінне функціонування столиці.
Нагадаємо, своєю постановою від 22 листопада Окружний адміністративний суд Києва обмежив проведення акцій з 22 до 26 листопада цього року в центральній частині столиці низці громадських організацій, що наразі мітингують на Майдані Незалежності.