ua en ru

КМДА доручила відремонтувати в 2012 р. під'їзну дорогу на Трухановому острові в Києві

Київська міська державна адміністрація (КМДА) розпорядженням №990 від 11 червня доручила здійснити капітальний ремонт з заміною дорожнього покриття під'їзної дороги на Трухановому острові у Дніпровському районі Києва. Текст розпорядження опублікований на офіційному сайті КМДА.

Розпорядження видане відповідно до ст. 31 закону України "Про місцеве самоврядування", ст. 19 закону України "Про автомобільні дороги", з метою приведення дорожного покриття під'їздної дороги до наметового містечка вболівальників зі Швеції на Трухановому острові в належний технічний стан в рамках підготовки до Євро-2012.

"Здійснити у 2012 р. розробку проектно-кошторисної документації і капітальний ремонт з заміною дорожного покриття під'їзної дороги до наметового містечка для розміщення вболівальників з Королівства Швеції на Трухановому острові від Московського мосту до мосту через дренажний канал Матвіївської затоки", - йдеться в розпорядженні.

Комунальну корпорацію "Київавтодор" визначено замовником виконання проектних та будівельних робіт. Роботи будуть виконані за рахунок коштів, передбачених для виконання капітального ремонту об'єктів вулично-шляхової мережі Києва на 2012 р.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступників голови КМДА.

Нагадаємо, в кінці квітня в "Укравтодорі" зазначили, що чекають додаткового фінансування будівництва доріг в рамках змін бюджету-2012.