ua en ru

У КМДА спростували отримання Котвицьким дозволу на будівництво від чинної влади

Заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Павло Рябікін спростував заяву депутата Київради Сергія Котвицького, що нібито за мерства Віталія Кличка ТОВ "Скай-Буд ЛТД" отримало від міської влади містобудівну та дозвільну документацію на будівництво поблизу станції метро "Осокорки". Про це йде мова у повідомленні прес-служби КМДА.

"Заява депутата Котвицького, м'яко кажучи, неправдива. Ми маємо підтверджуючі документи, і вони свідчать, що компанія "Скай-Буд ЛТД", акціонером якої був Сергій Котвицький, отримала містобудівні умови та обмеження на забудову земельної ділянки ще у червні 2011 року. При цьому зазначу, що Віталій Кличко був обраний мером у 2014 році", - наголосив Рябікін.

Він нагадав, що міський голова Віталій Кличко наголосив на тому, що захищатиме інтереси мешканців у разі, якщо Котвицький буде позиватися проти киян. Міська влада надасть юридичну підтримку та відстоюватиме позиції і права громади столиці.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні сесії Київради Віталій Кличко закликав Сергія Котвицького скласти мандат депутата, якщо він ставить на перше місце свої бізнес-інтереси, а не інтереси киян.

У КМДА спростували отримання Котвицьким дозволу на будівництво від чинної влади