ua en ru

КМДА визначила 16 ділянок для будівництва вертолітних майданчиків в Києві

Київська міська державна адміністрація визначила Головне управління транспорту та зв'язку КМДА замовником проектування та будівництва вертолітних майданчиків у місті Києві. Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 1833 від 5 жовтня 2011 р.

Так, згідно з документом, з цілю розвитку транспортної інфраструктури міста, проведення аварійно-рятувальних робіт, надання невідкладної медичної допомоги постраждалим визначити ділянки для вертолітних майданчиків біля клініки "Борис" на проспекті Бажана, 12А, біля Київської міської клінічної лікарні № 1 на Харківському шосе 121 , біля Київської міської дитячої лікарні № 2 на вулиці Алішера Нової, 3, біля Міжнародного виставкового центру на Броварському проспекті 15. біля міської дитячої клінічної лікарні № 1, на вулиці Богатирській, 30.
Також планується побудувати вертолітні майданчики на вулиці Кондратюка, 8 біля Київської міської клінічної лікарні № 8; на вулиці Шовковичній, 39 / 1 біля центральної міської клінічної лікарні; біля Національного спортивного комплексу "Олімпійський" на Спортивній площі, 1; на вулиці Підвисоцького, 4 А біля Київської міської клінічної лікарні № 12; на вулиці Мостицькій, 11 поруч з площею біля пологового будинку; біля Київської міської клінічної лікарні № 7 на вулиці Котельникова, 95.
Крім того, згідно з документом, планується побудувати майданчики біля Київської міської клінічної лікарні № 6 на проспекті Комарова, 3; біля стадіону "Старт" на вулиці Шолуденка, 26-28/4; біля Київської міської клінічної лікарні № 4 на вулиці Солом'янській, 17; біля Київської обласної клінічної лікарні на вулиці Багговутівській, 1 і біля Київської міської дитячої інфекційної лікарні на вулиці Дегтярівській, 23.