ua en ru

КМДА оголосила конкурс на будівництво Wi-Fi в київському метро

Київська міська державна адміністрація (КМДА) оголосила конкурс із залучення інвестора на будівництво мережі Wi-Fi в київському метро. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Об'єктом інвестування для потенційних інвесторів є будівництво Wi-Fi мережі в Київському метрополітені для надання телекомунікаційних послуг, а також системи відеоспостереження на базі Wi-Fi на станціях метро.

Орієнтовна вартість будівництва об'єкта інвестування - 12,5 млн грн, а приблизна вартість експлуатаційних витрат за місяць становитиме 184 тис. грн на місяць.

Кількість станцій, які будуть задіяні для реалізації проекту - 52, їх кількість може збільшуватися залежно від введення в експлуатацію нових станцій метрополітену, а станцій з відеоспостереженням на базі Wi-Fi - 37.

Умовою для переможця конкурсу є сплата організатору конкурсу коштів на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста в розмірі не менш 5% від орієнтовної вартості будівництва об'єкта інвестування, що становить не менше 625 тис. грн. Ці кошти повинні бути повністю виплачені організатору конкурсу протягом 10 днів з дня набрання чинності інвестиційного договору.

Згідно з повідомленням КМДА, документи на участь у конкурсі приймаються до 28 жовтня.