ua en ru

КМДА оголосила 17 інвестиційних конкурсів із залучення інвесторів

Київська міська державна адміністрація (КМДА) оголосила 17 інвестиційних конкурсів із залучення інвесторів. Про це повідомляється на сайті КМДА.
Серед оприлюднених КМДА об'єктів інвестицій - нежитлові будинки комунальної власності, які потребують реконструкції. Також необхідні інвестори для зведення новобудов, паркінгів та підземних переходів.
Зокрема, оголошено конкурс з реконструкції нежилих будинків комунальної власності, що знаходяться за адресою: вул. Дмитрівська, 23А, вул. Ломоносова, 73, вул. Лисогірська, 6В, вул. П.Орлика, 3А, вул. Хорива, 1Г, вул. Ярославська/Костянтинівська, 17/22Г, вул. Володимирська, 44А, вул. Воровського, 29-31-31А, просп. Перемоги, 25А, вул. Студентська, 5-7А, вул. Кудрявська, 9Б.
Інвестування проектування та будівництва багатоповерхового паркінгу за адресою: вул. Святошинська - просп. Перемоги.
Інвестування будівництва житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та паркінгом за адресою: вул. Здолбунівська, 12. Інвестування будівництва підземного пішохідного переходу з будівництвом нежитлових приміщень торгівельно-виставкового комплексу за адресою: перетин вул. Тичини та вул. Шумського та просп. Героїв Сталінграда (поблизу вул. Маршала Тимошенка).
Інвестування завершення будівництва підземного простору над проміжним вестибюлем ст. Печерська та
інвестування будівництва торговельних приміщень у підземному пішохідному переході в районі станції метрополітену "Житомирська" на перехресті просп. Перемоги та вул. Семашка.