ua en ru

КМДА має намір достроково погасити свої грошові зобов'язання перед банками, - Р.Крамаренко

Київська міська державна адміністрація (КМДА) проводить переговори з банками про надання можливості дострокового погашення своїх грошових зобов'язань і для погашення кредитів. Про це сьогодні заявив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко після проведення "круглого столу" на тему "Реформування ЖКГ у Києві", передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми зараз ведемо роботу з банками в частині дострокового погашення цих зобов'язань, так як ми вважаємо, що у міста є резерви для отримання грошових коштів, якими можна розрахуватися, а не платити відсотки за кредитами. Ми вважаємо, що нам ці зобов'язання не потрібні" , - заявив Р.Крамаренко і додав, що розмір внутрішніх позик становить близько 3 млрд грн.
Він також уточнив, що мова йде про виплату компенсації різниці в тарифах перед підприємствами-постачальниками теплової енергії.
Крім того, він також повідомив, що сьогодні КМДА проводить роботу із зовнішніми єврооблігаціями, "так як у нас дата погашення облігацій - липень 2011 р. це 200 млн дол."
"На сьогодні ми завчасно оплачуємо всі свої зобов'язання, у міста є постійні грошові кошти на цей напрямок і ми ведемо планову роботу", - підкреслив Р.Крамаренко.