ua en ru

КМДА розпочала співпрацю зі Світовим банком щодо розробки Стратегії розвитку Києва до 2025 року

Київська міська державна адміністрація (КМДА) повідомляє про початок співпраці з підготовки довгострокової Стратегії розвитку Києва до 2025 року з Офісом Світового банку (СБ) в Україні. Про це повідомляє прес-служба КМДА.
У рамках співпраці запланована участь іноземних експертів, проведення публічних обговорень, обмін досвідом з іншими європейськими містами. Співпраця буде здійснюватися за фінансової підтримки Альянсу Міст (Cities Alliance).
Підписання меморандуму між столичною мерією, Світовим банком та Альянсом Міст планується в листопаді цього року після остаточного погодження умов угоди.
"Базовий документ розвитку столиці - Стратегію розвитку Києва до 2025 року - ми матимемо вже в травні 2011. ... Для визначення бачення майбутнього столиці та пріоритетів її розвитку ми плануємо провести соціологічні дослідження, організувати роботу фокус-груп", - повідомив О.Попов.
Нагадаємо, Київ не має власної Стратегії розвитку на довгострокову перспективу, хоча такий документ є базовим для міста, оскільки в ньому визначаються пріоритети й основні шляхи досягнення стратегічної мети.