ua en ru

КМДА на капітальний ремонт доріг планує у 2015 р. направити 120 млн грн

Київська міська державна адміністрація (КМДА) на капітальний ремонт доріг планує у 2015 р. направити 120 млн грн. Про це йдеться у проекті Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2015 рік, повідомили у прес-службі КМДА.

"На капітальний ремонт доріг передбачається направити 120 млн грн", - заявив директор департаменту економіки та інвестицій КМДА Микола Поворозник.

Крім того, планується завершити роботи з реконструкції Поштової площі - відкрити пішохідну частину і забезпечити благоустрій території, для чого передбачено 32,3 млн грн.

"Крім того, буде продовжено будівництво Подільського мостового переходу (51,1 млн грн) та реконструкція автошляхів міста, зокрема проспекту Перемоги (20 млн грн) та вул. Васильківської (30,1 млн грн), вул. Сортувальної (4,9 млн грн)", - сказано в повідомленні.

Раніше також стало відомо, що на модернізацію вагонів метро Києва у 2015 р. витратять понад 1 млрд грн "зелених інвестицій".

Нагадаємо, у вересні 2014 р. мер Києва Віталій Кличко заявляв про те, що у столиці 90% доріг не відповідають нормативним вимогам, а на їх ремонт потрібні сотні мільйонів гривень.