ua en ru

КМДА: Комунальні служби Києва готуються до зміни погодних умов

Комунальні служби готуються до зміни погодних умов. Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА), наразі підрозділи КК "Київавтодор" очищують зливові стоки від снігу, щоб у період танення снігу міська каналізація працювала справно.

"Ми постійно розчищаємо зливові стоки від снігу, щоб вода на решітках не накопичувалася і не замерзала. Усі зливостоки сьогодні утримуються у належному стані, тож коли почнеться танення снігу, вода вільно буде стікати у каналізацію і підтоплення Києву не загрожує", - запевнив директор КК "Київавтодор" Георгій Глінський.

При цьому він зауважив, що у Києві є проблемні місця, де постійно накопичуються великі об'єми води. Це, зокрема, розв'язка біля станції метро "Лівобережна", вулиця Фрунзе і площа Перемоги. Підтоплює і вулицю Богатирську, де розташований каскад озер.

Разом з тим, за словами Глінського, "Київавтодор" продовжує роботу з очищення дорожньої мережі та вивезення снігу з автошляхів міста. Наразі вже вивезено понад 180 тис. тонн снігу.

Нагадаємо, раніше голова КМДА Олександр Попов доручив всім комунальним службам столиці підготуватися до можливої повені.