ua en ru

Кейн визнаний кращим гравцем лютого в АПЛ, Гвардіола - тренером

Кейн визнаний кращим гравцем лютого в АПЛ, Гвардіола - тренером Фото: бомбардир "Тоттенхема" Харрі Кейн визнаний кращим гравцем

На сайті АПЛ завершилося голосування

Нападник "Тоттенхема" Гаррі Кейн визнаний найкращим гравцем англійської Прем'єр-ліги в лютому. Про це повідомляється на сайті ліги.

Кейн в трьох матчах АПЛ забив чотири голи і віддав один результативний пас. У січні кращим гравцем місяця був визнаний одноклубник Кейна Справі Аллі.

Крім Кейна на нагороду претендували: Ромелу Лукаку ("Евертон"); Давид Сільва, Габріел Жезус (обидва "Манчестер Сіті"), Гарет Макаули ("Вест Бромвіч Альбіон"), Элдин Якупович ("Халл Сіті").

Наставник "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола кращим тренером лютого. У боротьбі за це звання він обійшов Жозе Моуріньо ("Манчестер Юнайтед"), Антоніо Конте ("Челсі") і Тоні Пьюліса ("Вест Бромвіч").

alt

Фото: Гвардіола - найкращий тренер АПЛ в лютому

У лютому "городяни" добилися максимального результату в трьох матчах, обіграв "Вест Хем" (4:0), Суонсі (2:1) і Борнмут (2:0). Після 27 турів клуб займає у таблиці АПЛ третє місце.

Нагадаємо, колишній капітан збірної Англії з футболу і "Ліверпуля" Стівен Джеррард може увійти в тренерський штаб національної команди.