ua en ru

Кернесу пом'якшили запобіжний захід

Печерський районний суд міста Києва 28 квітня за клопотанням захисту пом'якшив міру запобіжного заходу меру Харкова Геннадію Кернесу

Печерський районний суд міста Києва 28 квітня за клопотанням захисту пом'якшив міру запобіжного заходу меру Харкова Геннадію Кернесу (на фото). Про це 29 квітня повідомив адвокат Геннадія Кернеса Олександр Гунченко, передає прес-служба Харківської міської ради.

"Частковий домашній арешт стосовно Харківського міського голови з відкритого проти нього кримінального провадження змінено на особисту поруку ... Даний запобіжний захід не покладає на Геннадія Кернеса будь-яких додаткових зобов'язань, у тому числі обов'язків чи обмежень, пов'язаних з перетинанням державного кордону України", - підкреслив адвокат.

Особисту поруку взяв на себе один з депутатів Верховної Ради України - член фракції Партії регіонів Ельбрус Тедеєв.

Нагадаємо, 13 березня Печерський районний суд міста Києва прийняв рішення, що Харківський міський голова Геннадій Кернес до закінчення слідства у відкритому проти нього кримінального провадження повинен перебувати під частковим домашнім арештом. При цьому він залишається міським головою і виконує роботу мера в повному обсязі.