ua en ru

Кернес збирається повернутися в Харків в найближчі тижні

Харківський міський голова Геннадій Кернес, який продовжує відновлюватися після поранення в ізраїльській клініці, має намір якомога швидше повернутися в Харків.

Харківський міський голова Геннадій Кернес, який продовжує відновлюватися після поранення в ізраїльській клініці, має намір якомога швидше повернутися в Харків. Про це він сказав в інтерв'ю "Подробицям".

"Я в курсі всіх справ, у мене вся інформація, я маю намір в найближчі тижні повернутися в Харків", - заявив Кернес.

Він запевняє, що уважно стежить за ситуацією в Харкові за допомогою Інтернету і телефону, а також продовжує керувати містом, хоч і знаходиться від нього за тисячі кілометрів.

Мер Харкова також зізнався, що він в шоці від подій на сході України.

"Я все це бачив тут з допомогою ЗМІ, і я був у шоковому стані. І я боявся, що такі події, не дай Бог, відбудуться в Харкові. Але, слава Богу, нам вдалося утримати ситуацію під контролем, хоча я впевнений, що її спробують розгойдати", - додав мер.

Нагадаємо, 28 квітня 2014 р. на мера Харкова Геннадія Кернеса під час пробіжки було скоєно замах, в результаті якого він отримав вогнепальне поранення в спину. Після цього він був прооперований в харківській лікарні, а потім відправлений на подальше лікування в Ізраїль.