ua en ru

Керімов урізав утримання гравців "Анжі" і планує розпродаж

Інформація, що з'явилася, про зміну політики махачкалінського футбольного клубу "Анжі" і істотне урізання фінансування команди, знайшла своє офіційне підтвердження.

Інформація, що з'явилася, про зміну політики махачкалінського футбольного клубу "Анжі" і істотне урізання фінансування команди, знайшла своє офіційне підтвердження.

Голова ради директорів "Анжі" Костянтин Ремчуков розповів, що клуб чекають глобальні зміни, а також підтвердив, що команду очолить наставник "Крил Рад" Гаджі Гаджієв.

"Головна новина полягає в тому, що відбудеться переформатування "Анжі". Багато дорогих гравців підуть, бюджет буде на рівні 50-70 млн дол. в рік. Гаджі Гаджієв очолить клуб, розвиватиметься академія, реалізовуватиметься середньострокова стратегія розвитку і успіхів. Сулейман Керімов (на фото) повністю володіє ситуацією, рішення, прийняте ним, сьогодні буде озвучено в деталях", - написав Ремчуков у своєму мікроблозі в твіттері.

Гаджієв тренував "Анжі" з 1999 по 2001 роки, в 2003-му і 2011-2012 роках. У "Крилах Рад" інформацію про те, що Гаджієв може покинути команду, поки не коментують.

Як повідомляє "Спорт-Експрес", власник "Анжі" Сулейман Керімов оголосив гравцям команди про розпродаж. Після поразки "Анжі" від "Ростова" (0:1) в матчі четвертого туру чемпіонату Росії у Керімова почалися проблеми зі здоров'ям. Через декілька днів власник клубу ухвалив рішення змінити вектор розвитку.

Декілька російських футболістів махачкалінського "Анжі", зокрема капітан національної збірної Ігор Денисов, швидше за все, покинуть команду. Окрім Денисова, з "Анжі" піде і Юрій Жирков, а також Олександр Кокорін. Новим клубом для всіх трьох називається московське "Динамо".

Також керівництво "біло-блакитних" розглядає можливість покупки півзахисника Олега Шатова, захисника Арсенія Логашова і воротаря Володимира Габулова.

Особливо в "Динамо" чекають воротаря "Анжі", але його махачкалінський клуб спробує утримати. За збереження 29-річного голкіпера в команді виступив Гаджі Гаджієв. Нагадаємо, що Габулов перейшов в "Анжі" якраз з "Динамо", за яке виступав в 2001 і 2008-2011 роках.