ua en ru

Керченському терористу призначили посмертну експертизу

Керченському терористу призначили посмертну експертизу Фото: місце теракту в Керчі (ntv.ru)

Владиславу Рослякову проведуть посмертну психолого-психіатричну експертизу

Студенту Владиславу Рослякову, який, за версією слідства, здійснив теракт в Керченському політехнічному коледжі, призначили посмертну психіатричну експертизу. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву офіційного представника Слідчого комітету РФ Світлану Петренко.

За словами Петренко, для встановлення всіх обставин теракту в Керчі призначені судово-медичні, балістичні, а також посмертна психолого-психіатрична експертиза Рослякову. Крім того, провели обшуки в родичів підозрюваного, а також в орендованій квартирі, де він проживав разом з матір'ю.

Нагадаємо, за останніми даними, в результаті теракту в Керчі загинула 21 особа. До чього чилса входить і сам Росляков, тіло якого виявили в бібліотеці. 17 жовтня у навчальному закладі пролунав вибух, після чого почалася стрілянина. Передбачається, що Росляков відкрив безладний вогонь по студентам і викладачам.

Раніше посольство США в Україні відреагувало на теракт в окупованій Керчі і заявило, що насильству над невинними людьми немає виправдань.