ua en ru

Кендзера вилетів на медобстеження в "Динамо"

Кендзера вилетів на медобстеження в "Динамо" Фото: Томаш Кендзьора (скрін з відео LechTV)

У киян нас залишилося одне місце в заявці

Захисник польського футбольного клубу "Лех" Томаш Кендзьора вилетів до Києва, де повинен пройти медобстеження перед тим, як підписати контракт з київським "Динамо". Про це у Twitter повідомляє компанія F-MG, яка здійснює всю агентську діяльність у співпраці з Кендзьор.

"Томаш Кендзера в супровід представника F-MG відправився на медогляд", - йдеться в повідомленні.

За словами наставника "біло-синіх" Олександра Хацкевича, прихід в команду поляка покликаний посилити конкуренцію на правому фланзі оборони.

"У понеділок до нас прилітає правий захисник, капітан молодіжної збірної Польщі Кендзера. Він пройде медогляд, і якщо все буде нормально, то є домовленість, що він укладе повноцінний контракт", - повідомив тренер.

Хацкевич підкреслив, що Кендзьора є кандидатом в свою національну збірну і потенціал у нього є.

"Він створює конкуренцію на правому фланзі оборони. Це досить молодий гравець. За ним дивилися в чемпіонаті Польщі, і він справив досить гарне враження і в плані вимог і в плані того, як він виглядав на молодіжному чемпіонаті Європи. Найголовніше, що він складе конкуренцію. Інші позиції ведемо, але у нас залишилося одне місце в заявці, якщо Кендзьора підпише контракт ", - додав тренер.

Раніше повідомлялося, що київський клуб заплатить за гравця 150 тисяч євро.

Взимку з "Леха" у "Динамо" перейшов Тамаш Кадар, а раніше кияни купували у польського клубу Теодорчик.

Нагадаємо, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про майбутнє футболістів Сергія Рибалки і Романа Яремчука.