ua en ru

Макаренко в "Динамо" не буде, Яремчук піде в оренду, - Хацкевич

Макаренко в "Динамо" не буде, Яремчук піде в оренду, - Хацкевич Фото: Олександр Хацкевич(fcdynamo.kiev.ua)

Головний тренер київського клубу розповів про майбутнє футболістів

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про майбутнє футболістів Сергія Рибалки і Романа Яремчука. Про це у Facebook повідомляє FootballHub.

"У мене був контакт з Макаренко. Він не подзвонив мені в той термін, про який ми домовлялися, але передзвонив пізніше і висловив свою позицію, яку я сприйняв. Я поважаю його рішення. Його в Динамо не буде", - сказав Хацкевич.

Він також додав, що Яремчук перед стартом нового сезону Прем'єр-ліги "Динамо" віддасть в оренду. Відзначимо, що Роман проходив з "біло-синіми" збори в Австрії, проте вразити тренерський штаб не зміг.

Також Хацкевич розповів про те, що Сергій Рибалка програє конкуренцію за потрапляння в основу.

"На сьогоднішній момент Риболовля програє конкуренцію, на мій погляд, тим хлопцям, які грають на його позиції. Уже розмовляв з ним на цьому зборі і висловив йому своє бачення ситуації. Від нього теж багато що залежить в плані вибору. Залишатися тут і до кінця битися за місце в складі. Або змінити обстановку і грати в іншому клубі ", - підкреслив тренер столичного клубу.

Нагадаємо, наставник київського "Динамо" Олександр Хацкевич підвів підсумки переможного товариського матчу проти празької "Спарти".