ua en ru

Казначейство Києва перевело ще 7 млн грн на гемодіаліз

Казначейство Києва перевело ще 7 млн грн на гемодіаліз
Казначейство Києва сьогодні, 20 листопада, перевело ще 7 млн грн на лікування хворих з нирковою недостатністю, таким чином профінансувало в повному обсязі проведення гемодіалізу для пацієнтів у Києві.

Казначейство Києва сьогодні, 20 листопада, перевело ще 7 млн грн на лікування хворих з нирковою недостатністю, таким чином профінансувало в повному обсязі проведення гемодіалізу для пацієнтів у Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної казначейської служби України.

"20 листопада 2014 року Головне управління Державної казначейської служби України в р. Києві здійснило оплату платіжних доручень на загальну суму 7,0 млн грн на закупівлю витратних матеріалів та інсуліну для проведення гемодіалізу хворим з гострою та хронічною нирковою недостатністю за рахунок залишку коштів, який надійшов 19.11.2014 р.", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, Київ здійснив оплату всіх платіжних доручень Департаменту охорони здоров'я виконавчого комітету Київської міської державної адміністрації на загальну суму 22 млн грн для здійснення гемодіалізу.

Нагадаємо, раніше в МОЗ повідомили, що для забезпечення гемодіалізом пацієнтів в Києві необхідно 22,4 млн грн.