ua en ru

У Казахстані зазнав катастрофи вертоліт, всі пасажири загинули

У Казахстані зазнав катастрофи вертоліт, всі пасажири загинули Фото: вертоліт

На борту перебувало 5 осіб, в тому числі дитина

Цивільний вертоліт зазнав аварії в Казахстані, всі пасажири, що перебували на борту, загинули. Про це повідомив офіційний представник комітету з надзвичайних ситуацій МВС Казахстану Руслан Іманкулов, повідомляють "Новини Казахстану".

Як повідомляється, на борту перебувало п'ять осіб, у тому числі хвора дитина.

Наголошується, що в середу, 27 січня 2016 року, рятувальникам надійшла інформація про те, що о 15:45 з міста Ушарал Алакольского району Алматинської області вилетів у напрямку міста Талдикорган цивільний вертоліт UP-MD 600-N для доставки хворої дитини в обласну лікарню. Вертоліт належить АТ "Аспан". У пошуках вертольота задіяно близько 500 осіб та 70 одиниць техніки. На борту перебували пілот, два медика і мати з дитиною. Пошуки ускладнювали сніг, а також погана видимість.

"За інформацією штабу з організації пошуку, в трьох кілометрах від повороту на населений пункт Капал сьогодні о 8 годині 20 хвилин в ущелині знайдені уламки вертольота. Всі, хто знаходилися на борту вертольота, загинули. В рамках порушеної кримінальної справи за фактом аварії гелікоптера проводяться необхідні оперативно-слідчі заходи. Продовжує працювати телефон гарячої лінії, на який за добу надійшло 135 викликів", - сказав Іманкулов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що єгипетський військовий літак розбився під час тренувального польоту.