ua en ru

Катастрофа Boeing у Ростові: знайдено останки загиблих

Катастрофа Boeing у Ростові: знайдено останки загиблих Фото: місце аварії лайнера

Частина тіл сильно обгоріла

На місці аварії пасажирського літака Boeing в аеропорту Ростова-на-Дону (РФ) виявлено останки загиблих. Про це з посиланням на джерела в екстрених службах повідомляє РБК.

За інформацією джерела, частина останків сильно обгоріла.

Тим часом влада Ростовської області обіцяє сім'ям загиблих жителів регіону по 1 млн рублів. Зокрема губернатор регіону Василь Голубєв зазначив, що відповідне рішення буде оформлено вже в суботу.

Крім того, Росавіація вже працює з компанією flydubai, якій належав літак, із питання якнайшвидшої виплати страхових платежів, повідомив заступник голови Мінтрансу Росії Олексій Циден.

"Росавіація організувала взаємодія з представництвом авіакомпанії flydubai з питання, щоб авіакомпанія в максимально короткі терміни організувала взаємодія з родичами постраждалих по виплаті страхових платежів. Рейс міжнародний, і, відповідно до вимог, усі пасажири застраховані", - сказав він на нараді МНС РФ.

Нагадаємо, пасажирський лайнер Boeing 737-800, який летів із Дубая, зазнав аварії в аеропорту Ростова-на-Дону 19 березня під ранок. За даними МНС РФ, під час аварії загинули всі 55 пасажирів і сім членів екіпажу, всього 62 людини. За цим фактом порушено кримінальну справу.