ua en ru

Касько розповів про походження діамантів екс-прокурора Корнійця

Касько розповів про походження діамантів екс-прокурора Корнійця Фото: Олександр Корнієць

Коштовності були речовими доказами з іншого кримінального провадження

Екс-заступник Генерального прокурора України Віталій Касько розповів про походження діамантів екс-прокурора Олександра Корнійця. Про це Касько написав на своїй сторінці у Facebook.

"Мова йде про походження діамантів у “скромного” прокурора Корнійця. Саме діаманти привели нас до чергового злочину - викрадення слідчими та прокурорами речових доказів з іншого кримінального провадження", - написав Касько.


Він також додав, що коштовності були в специфічній упаковці, з помітками підприємства, з якого їх вилучили під час обшуку декілька років тому.

"Можливо, розслідування цієї справи зупинилось тому, що речові докази зникли з-під носу Подільської міліції саме тоді, коли прокуратуру Подільського району Києва очолював нинішній в.о. Генпрокурора Севрук? Знову прикрий збіг обставин? Не думаю", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше колишній прокурор Олександр Корнієць заявив, що колишні заступники генерального прокурора Давид Сакварелідзе і Віталій Касько отримали замовлення на його усунення з посади.