ua en ru

Каськів: Незабаром може бути затверджене ТЕО проекту кільцевої дороги в Києві

Незабаром може бути затверджене ТЕО проекту по кільцевій дорозі в м. Києві. Про це повідомив голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів в рамках конференції "Україна і партнери", передає кореспондент РБК-Україна.

"По кільцевій дорозі в нас теж дуже великий прогрес. Ми завершили процедуру погодження проекту постанови про затвердження техніко-економічного обґрунтування цього проекту на уряді. Ми за крок до затвердження урядом базового документу техніко-економічного обґрунтування проекту, який розробила компанія Zagope. Після його затвердження ми вводимо процедуру, підготовки вже самого проекту і оголошення конкурсу на залучення інвестора", - зазначив Каськів.

Він додав, що підсумки конкурсу щодо інвестора можуть бути відомі вкінці осені.

"Ми хочемо залучити до цього першокласну міжнародну компанію для організації та підготовки конкурсу, тому що це дасть на виході набагато кращий ефект, але міжнародні компанії мають свої стандартні процедури, тому ми розраховуємо, що десь в кінці осені вже будуть підведені підсумки", - зазначив Каськів.

Читайте також: Проекти з концесії доріг є одними з ключових напрямків розвитку інфраструктури України, - віце-прем'єр