ua en ru

Каськів вніс заставу і вийшов із в'язниці, - ГПУ

Каськів вніс заставу і вийшов із в'язниці, - ГПУ Фото: Владислав Каськів

Розмір застави становив 600 тис. доларів

Екс-глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів вніс заставу і вийшов із в'язниці. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник генерального прокурора України Євген Єнін.

"Каськів таки вніс заставу і вийшов з в'язниці. Двічі на тиждень він зобов'язаний відмічатися в поліцейській дільниці, а його пересування обмежена містом Панама сіті. Це триватиме деякий час, поки панамська влада (непідконтрольна московського режиму і зовсім не бананова, як це спочатку представляв Каськів) не завершить процедуру екстрадиціонной перевірки", - йдеться в повідомленні.

За повідомленням Єніна, розмір застави становив 600 тис. доларів.

"Ці 600 тис. доларів США - чергове свідчення корумпованості чиновника, який всіляко відтягує спілкування з представниками українського слідства", - додав він.

Каськів таки вніс заставу та вийшов з в'язниці. Двічі на тиждень він зобов'язаний відмічатися в поліцейському відділку, ...

Опубліковано Eugene Enin 3 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Генеральній прокуратурі України (ГПУ) хочуть запропонувати екс-голові Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владиславу Каськіву угоду зі слідством.

Відзначимо, що раніше Каськів очолював Держагентство з інвестицій та управління національними проектами України.

У серпні цього року Генпрокуратура повідомила про затримання Каськіва панамськими правоохоронцями. Пізніше стало відомо, що суд Панами заарештував Владислава Каськіва на 40 діб. У вересні цього року суд Панами обрав для Каськіва запобіжний захід у вигляді застави 600 тис. доларів.