ua en ru

"Карпати" вдруге поспіль не з'являться на матч УПЛ

"Карпати" вдруге поспіль не з'являться на матч УПЛ Фото: гравці "Карпат"

За це клуб можуть виключити з чемпіонату

Львівські "Карпати" сповістили українську Прем'єр-лігу, що не з'являться і на другий матч проти "Маріуполя", який повинен був відбутися в суботу, 4 червня, в рамках 29 туру. За другу неявку клуб повинен бути виключений зі змагань.

Про це повідомляється на сайті УПЛ.

Раніше через фінансові проблеми львівська команда не приїхала на перенесений поєдинок 24 туру, який мав відбутися 1 липня.

Дирекція УПЛ передала справу "Карпат" на розгляд дисциплінарного комітету УАФ, який повинен зарахувати клубу технічну поразку. Згідно з регламентом, у разі повторної неявки клуб буде автоматично виключений зі змагань.

Раніше повідомлялося, що "Карпати" мають намір знятися з розіграшу чемпіонату України через проблеми з фінансами. Борг львів'ян становить 5 мільйонів доларів, через нього львівському клубу відмовлять у видачі ліцензії на наступний сезон чемпіонату України. Тож клуб не бачить сенсу витрачати гроші на догравання в турнірі.

Нагадаємо, після рестарту сезону в чемпіонаті України "Карпати" пропустили чотири тури через спалах коронавірусної інфекції серед футболістів і персоналу команди.

Після виходу з карантину без вісьмох гравців основи команда провела лише один поєдинок: у львівському дербі команда Романа Санжара зіграла внічию з ПФК Львів (1:1).

За підсумками 24 зіграних матчів "Карпати" посідають останнє місце в турнірній таблиці УПЛ, маючи у своєму активі лише дві перемоги.