ua en ru

"Карпати" проведуть домашні матчі з "Динамо" і "Маріуполем" без глядачів

"Карпати" проведуть домашні матчі з "Динамо" і "Маріуполем" без глядачів Фото: "Прикарпаття" - "Карпати" (twitter.com/FCKarpatyLviv)

Львів'яни покарані за поведінку вболівальників під час кубкової зустрічі проти "Прикарпаття"

Львівські "Карпати" проведуть два домашні матчі чемпіонату України без глядачів через масові заворушення фанатів під час поєдинку Кубка України проти "Прикарпаття" (1:2). Про таке рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ повідомили в ефірі програми "Великий футбол".

Поки невідомо, чи буде львівський клуб оскаржити рішення. Якщо воно залишиться в силі, то матчі 14 туру "Карпати" - "Динамо" (29 жовтня) і 16 туру "Карпати" - "Маріуполь" (18 листопада), які відбудуться на стадіоні "Україна" у Львові, пройдуть без глядачів.

Цю ситуацію прокоментував головний тренер "Карпат" Сергій Зайцев.

"Ситуація з дискваліфікацією стадіону нездорова, адже ми граємо не для себе, а для вболівальників, сподіваюся, ми знайдемо шляхи виходу з ситуації. Те, що сталося - наша спільна біда", - сказав Зайцев.

Нагадаємо, в Івано-Франківську після матчу Кубка України між місцевим "Прикарпаттям" і львівськими "Карпатами" відбулися зіткнення між поліцією і уболівальниками львів'ян.