ua en ru

У Карпатах помер турист зі Львова, - ДСНС

У Карпатах помер турист зі Львова, - ДСНС Фото: рятувальники (facebook.comPravdaifua)

Туристу стало зле під час проходження туристичного маршруту в районі гори Петрос

Державна служба з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області інформує, що у районі гори Петрос помер 55-річний турист зі Львова, причина смерті встановлюється. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу ДСНС.

Вказано, що 6 жовтня о 14:05 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що одному з 15 туристів у групі, яка подорожує Карпатами, стало зле.

"Під час проходження туристичного маршруту в районі гори Петрос різко погіршилося самопочуття одного з туристів, 1963 року народження, мешканця Львова", - зазначили у ДСНС.

До місця було направлено чотирьох рятувальників та одну одиницю техніки. Однак о 14:40, лікар, який входив до складу групи туристів, констатував смерть чоловіка.

Повідомляється, що о 23:10 тіло загиблого рятувальниками було доправлено до Рахівської районної лікарні. Причина смерті встановлюється.

У ДСНС припускають, що чоловік помер через серцевий напад.

Нагадаємо, 15 вересня у Закарпатській області в районі гори Близниця (Рахівський район) в ущелині був виявлений розбитий позашляховик. Позашляховик виявив турист і викликав рятувальників. Рятувальники, які виїхали на місце, виявили в автомобілі тіла двох чоловіків.

Як писало РБК-Україна, у кінці червня рятувальники евакуювали групу туристів з 35 осіб (з них 27 дітей). Туристів доставили у найближчий населений пункт. Стан здоров'я туристів задовільний.