ua en ru

Капітан "Шахтаря" взяв участь у роботі гуманітарного штабу Ахметова

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна вніс свій внесок в роботу гуманітарного штабу Ріната Ахметова, закупивши в Хорватії і оплативши доставку в Донецьк 20 т мандаринів. Про це повідомляє інформаційний центр гуманітарного штабу Ріната Ахметова.

Згідно з повідомленням, 11 листопада подарунки від капітана "Шахтаря" почали отримувати учні Будьонівського та Пролетарського районів. До кінця тижня набори мандаринів будуть доставлені в школи всіх районів Донецька. У загальній складності подарунки від Даріо Срни отримають 23 тис. 143 учня молодших класів.

"У дитинстві В Хорватії я теж пройшов через період, коли мені була потрібна допомога. Дуже важливо, що є люди, які підтримують у важких ситуаціях. Донбас, Донецьк мені багато дали. І ці цитрусові - лише невеликий подарунок, яким я можу відплатити. Я дуже поважаю Донецьк. Мої батьки, футбольний клуб і президент ФК "Шахтар" вчили мене, що у важкій ситуації потрібно допомагати людям. Тепер це мій життєвий принцип", - прокоментував свій вчинок Даріо Срна.

Зазначимо, прибуття фур з цитрусовими було організовано в рамках проекту "Допоможемо дітям", який був ініційований Рінатом Ахметовим для допомоги дітям сходу України і який реалізується спільно Гуманітарних штабом і ФК "Шахтар".

Капітан "Шахтаря" взяв участь у роботі гуманітарного штабу Ахметова

Капітан "Шахтаря" взяв участь у роботі гуманітарного штабу Ахметова