ua en ru

Капітан збірної України з біатлону може не виступити на Олімпіаді-2018

Капітан збірної України з біатлону може не виступити на Олімпіаді-2018 Фото: Олена Підгрушна (biathlon.com.ua/Денис Костюченко)

Підгрушна відчуває проблеми зі здоров'ям

Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Підгрушна може поїхати на Олімпійські ігри-2018 в Пхенчхані як запасний. Про це заявив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, передає UA:біатлон.

"Розглядаємо такий варіант, що Олена на Олімпіаді буде запасний. Причина - її стан здоров'я. Вона мало тренувалася в Рупольдінгу через хворобу. Потім переїхала в Італію в Ріднау, але там теж не тренувалася. Зараз вона в Києві, відвідує лікарів. Чи зможе чи вона підготуватися до Ігор - питання ", - сказав Бринзак.

Олена Підгрушна може поїхати на Олімпійські Ігри як запасна спортсменка. Про це повідомив президент Федерації біатлону В...

Опубліковано UA:БІАТЛОН 30 січня 2018 р.

Державний тренер з біатлону Євген Колупаєв в інтерв'ю Xsport додав, що Підгрушна не відправиться разом з командою на Олімпійські ігри в Пхенчхан. 31-річна біатлоністка залишиться в Києві, де пройде курс лікування і лише після цього полетить до Південної Кореї.

Капітан збірної України з біатлону може не виступити на Олімпіаді-2018

Нагадаємо, українська команда у складі Юлія Журавок, Ірина Варвинець, Артем Прима та Дмитро Підручний перемогла в змішаній естафеті, яка завершила чемпіонат Європи з біатлону в італійському Ріднау.