ua en ru

Кандидатури до складу Нацради реформ представлять на розгляд Президента наступного тижня, - АПУ

Наступного тижня на розгляд Президента України Петра Порошенка будуть передані кандидатури представників громадськості до складу Національної ради реформ. Про це заявив заступник глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків під час фінального етапу конкурсу кандидатів на включення до Нацради реформ, повідомили у прес-службі глави держави.

"Це не конкурс талантів, а обмін ідеями, розумінням, наскільки глибоко та чи інша організація опрацювала свої підходи до реалізації реформ", - зазначив Шимків під час заходу в Київській школі економіки.

Заступник глави АПУ закликав бізнес до співпраці з державою у справі подолання корупції: "В даному питанні відповідають усі - не тільки уряд, не тільки влада, але й суспільство і бізнес".

У фінальному етапі конкурсу своє бачення "Стратегії 2020" презентували Міжнародний центр перспективних досліджень, Європейська Бізнес Асоціація, Асоціація випускників "Аспен-Україна", Громадянська платформа "Нова країна", Ініціатива українських випускників зарубіжних університетів, Міжнародна торгово-промислова палата, Американська торгова палата в Україні, громадська ініціатива "Реанімаційний пакет реформ" і батальйон "Донбас".

Всього 256 громадських об'єднань запропонували 340 кандидатур для включення до Національної ради реформ. До фінальної презентації запрошені кандидати, які вже пройшли попередній конкурсний відбір.

Нагадаємо, 23 липня Президент Петро Порошенко доручив утворити Національна рада реформ. 13 серпня глава держави врегулював роботу Нацради реформ.