ua en ru

Кандидат у нардепи по 217-му округу в Києві Столар визнав перемогу свого суперника - Білецького

Кандидат у нардепи по 217-му округу в Києві Столар визнав перемогу свого суперника - Білецького
Кандидат в народні депутати по 217 округу (р. Київ) Вадим Столар визнав перемогу суперника - командира батальйону "Азов" Андрія Білецького

Кандидат в народні депутати по 217 округу (р. Київ) Вадим Столар визнав перемогу в окрузі на позачергових виборах Верховної Ради України свого суперника - командира батальйону "Азов" Андрія Білецького Про це Столар написав на своїй сторінці в соц. мережі Facebook.

"Друзі, вибори відбулися. За результатами паралельного підрахунку голосів стало зрозуміло, що перемогу на 217 окрузі здобув мій опонент, Андрій Білецький. Я поважаю вибір оболонців і приймаю результати такими, якими вони є", - написав Столар.

Він зазначив, що Білецький - гідний і сильний суперник і привітав його з перемогою.

"Як тільки я дізнався результат паралельного підрахунку - відразу привітав Андрія особисто. Ще раз, але вже публічно хотів би привітати його з заслуженою перемогою і бажаю продуктивної роботи в парламенті на благо України та Оболоні", - написав Столар.

Нагадаємо, 26 жовтня 2014 р. Служба безпеки України спільно з Міністерством внутрішніх справ України затримали голову окружної виборчої комісії на окрузі № 217 (Київ, Оболонський район) при спробі втручання в систему "Вибори".

Нагадаємо,26 жовтня в Україні проходили дострокові вибори Верховної Ради України.