ua en ru

Кандидат у нардепи Ричкова відповіла на заяви Краснова

Кандидат у нардепи Ричкова відповіла на заяви Краснова

Тетяна Ричкова заявила про низку порушень на 27 окрузі у відповідь на відкритий лист свого конкурента Загіда Краснова на довиборах у Верховну Раду. Про це Ричкова написала на своїй сторінці у Facebook.

Вона вважає, що влада повинна забезпечити безпеку городян, а саме: "ретельно і ефективно розслідувати погрози від його сина, який не соромиться особисто погрожувати бітою працівникам соціальних служб на очах у багатьох городян". "Слід розслідувати - що це за охоронці і спортсмени з бітами в його оточенні, які погрожують журналістам?", - пише Ричкова.


Вона наголошує, що так само правоохоронним органам варто розслідувати і питання про "віджимання міської власності" та багато інших відомих в місті справ часів 90-х.

Кандидат звернулася до свого опонента з вимогою припинити спекуляції на темі війни в наклепницьких листівках, розповсюджуваних по місту сотнями тисяч.

"Дуже прошу пана Краснова лише про одне - не спекулювати на священній для мого народу темі війни, - пише Тетяна Ричкова. - Я там втратила багатьох друзів і рідну людину, і розумію миру світу значно більше, ніж людина, що просиділа два роки війни в своїх затишних шашличних на набережній, Слава Богу, мирного Дніпра".

На її думку, окремим питанням цих виборів є небезпека скупки голосів виборців, що при низькій явці може вплинути на результат виборів.

"Не можна допустити скуповування голосів і покупки виборців, не можна вважати людей за бидло, яке буде голосувати за передвиборчі подачки від мільйонера Краснова у вигляді дзеркал у ліфтах і дешевих транспортних маршрутах акуратно на період виборчих кампаній", - написала кандидат.

Ричкова закликала виборців прийти на вибори за будь-якої погоди, захистити свій вибір в нинішній "битві за Дніпро". І підкреслила, що влада повинна робити свою справу – "забезпечити безпеку дільниць і не дати людям з бітами далі залякувати наше місто".