ua en ru

Кандидат у нардепи Краснов звернувся до президента для забезпечення чесності виборів на 27 окрузі

Кандидат у нардепи Краснов звернувся до президента для забезпечення чесності виборів на 27 окрузі

Загід Краснов назвав конкретних людей, яких вже звозять у Дніпро для зриву виборчого процесу та дестабілізації ситуації. Про це кандидат в народні депутати написав у відкритому листі президенту України Петру Порошенку.


Кандидат зазначив, що також звернувся до ЦВК, ОБСЄ, Європейських моніторингових місій та послів іноземних держав.

"Я, Загід Краснов – лідер Партії "Громадська сила" і кандидат у народні депутати України по 27-му виборчому округу на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року звертаюся до Вас, як до Голови держави та Гаранта Конституції. Знаючи про Вашу чесність і принциповість, хочу повідомити Вам про ті беззаконня і фальсифікації, які відбуваються в Дніпрі. Одного з кандидатів в народні депутати Тетяну Ричкову, представляють як кандидата від влади, і погрожують всім, хто відмовляється її підтримати на виборах. Представники Політичної партії "Українське об'єднання патріотів "УКРОП" практично не ховаючись, хваляться, що виторгували собі посади в Києві та Дніпрі в обмін на зняття свого кандидата на користь Ричковой Тетяни Борисівни. При цьому підкреслюється, що відтепер Дніпропетровська область віддана їх партії на повний відкуп", - написав Краснов.

За даними кандидата, його опоненти поширюють брехливі листівки. "Наприклад, в одній з них йдеться про те, що Генеральний прокурор, один з лідерів БПП – Юрій Луценко підтримує якогось Загіда Краснова. У ній також йдеться і про Вашу підтримки. На жаль, на цих виборах зареєстровано три "двійника"-кандидата в народні депутати з прізвищем Краснов", - написав він.

Краснов також заявив, що невідомі, яких затримують правоохоронці за "незаконну агітацію проти його, заявляють, що їм таке завдання дали в штабі Тетяни Борисівни Ричкової".

"На мій бізнес, і, насамперед, сім'ю чинять безпрецедентний тиск, чого не дозволяв собі ніхто з опонентів в попередні роки. Це справляє гнітюче враження на мешканців міста і виборців. Люди починають сумніватися в тому, що влада здатна забезпечити хоча б мінімальну безпеку і законність", - пише Краснов.

Більш того, за його інформацією, в Дніпро вже звозиться з Києва, Київської області та інших областей понад 300 навчених т. зв. "фахівців" для роботи в дільничних комісіях, які не приховують, що їдуть для зриву виборчого процесу. Всі ці люди не проживають в Дніпрі і приїхали в місто для можливого зриву роботи дільничних комісій, заявив кандидат.

"Як відповідальний політик і громадянин змушений повідомити Вам, що в результаті таких дій людей, які прикриваються центральними органами влади і використовують владні повноваження в корисливих цілях, у місті зростає соціальна напруга", - йдеться в заяві.

Так, політик просить президента забезпечити дотримання правових норм на виборах.

"Разом з цим, з метою забезпечення законності та чистоти виборів, я змушений звернутися в ЦВК, ОБСЄ, Європейські моніторингові місії, послів іноземних держав з проханням зупинити свавілля і не допустити фальсифікацій. Це крайня міра, але, на жаль, я поки не бачу, як інакше можна осадити авантюристів, які зарвались. Людей, які заради сьогочасної вигоди готові пожертвувати репутацією України і спокоєм у місті, що має ключове значення для забезпечення національної безпеки і соціально-економічної стабільності", - резюмував автор звернення.

Кандидат у нардепи Краснов звернувся до президента для забезпечення чесності виборів на 27 окрузіКандидат у нардепи Краснов звернувся до президента для забезпечення чесності виборів на 27 окрузіКандидат у нардепи Краснов звернувся до президента для забезпечення чесності виборів на 27 окрузі