ua en ru

Кандидат Костанчук звинуватив Корбана в боягузтві через організацію "псевдо-дебатів"

Один із кандидатів у народні депутати по 205-му виборчому окрузі командир штурмової групи батальйону "Донбас" Тарас Констанчук заявив, що Геннадій Корбан злякався дебатів у прямому ефірі на лояльному до себе телеканалі "1+1". Про це йдеться у відкритому листі, який оприлюднено на сторінці організації "Справедливість", яку представляє Констанчук.

Зокрема, кандидат звинувачує канал у тому, що гості чергових дебатів у програмі "Право на владу" в четвер, 23 липня, добираються таким чином, щоб вони змогли підіграти Корбану.

"Очевидно, скоріше за все ця програма, як і програма що вийшла в ефір попереднього четверга, перетвориться на продовження рекламної кампанії Корбана", - зауважує Констанчук у листі.

За словами кандидата, заангажованість, підміна понять, викривлення фактів, звичайні речі для сюжетів даного телеканалу щодо подій на 205-му виборчому окрузі у Чернігові.

"Так, цинічний і відкритий підкуп Корбаном виборців називається "благодійною" допомогою. При цьому опоненти Корбана, і я в їх числі - поливаються брудом. Самим опонентам слово чомусь не надається, а якщо їх і цитують - то вириваючи фрази з контексту", - підкреслив він.

Констанчук у листі наголосив, що має бажання взяти участь у дебатах з Генадієм Корбаном в ефірі програми "Право на владу" в четвер, 23 липня.
Крім того, він закликав журналістів до максимальної об'єктивності та неупередженості під час висвітлення передвиборчого процесу в 205-му виборчому окрузі.

Кандидат Костанчук звинуватив Корбана в боягузтві через організацію "псевдо-дебатів"