ua en ru

У Канаді сталася масштабна ДТП за участю автобусів і вантажівок, є постраждалі

У Канаді сталася масштабна ДТП за участю автобусів і вантажівок, є постраждалі Фото: ДТП в Канаді (twitter.com/Geoff_Hastings)

В результаті ДТП в Канаді серйозно постраждали семеро осіб

На південному аході Канади в провінції Британська Колумбія в аварії за участю двох пасажирських автобусів, двох фур і двох легкових автомобілів постраждали сім осіб, передає CBC.

Повідомляється, що сімох постраждалих, які були у тяжкому стані, госпіталізували. Ще близько 70 осіб доставили до пунктів обігріву. В результаті ДТП автотраса між містами Меррітт і Хоуп закрита.

Відзначимо, за даними ЗМІ, причиною аварії могла стати погана видимість на дорозі. Міністерство навколишнього середовища Канади раніше випустило попередження про потужний снігопад. ДТП за участю автобусів, легкових автомобілів і вантажівок сталася напередодні ввечері близько 20:00 за місцевим часом.

Нагадаємо, раніше в січні в Канаді на шосе в 70 км на схід від Торонто сталося кілька аварій з участю понад 100 автомобілів, в результаті ДТП постраждали кілька людей. За інформацією ЗМІ, причиною зіткнень були сильні снігопади.